CMA Security & Alerts

Brand – Naturkatastrofer – Terror & trusler
You are here:

CMA - En teknisk løsning til sikkerhed og alarmering

CMA – Security er en fleksibel platform, der er bygget til at beskytte dig, dine medarbejdere, kunder, elever og studerende.

CMA – står for CIM Mobility Alerts.

CMA – Security skaber tryghed.

CMA – Security sikrer at de rigtige beslutninger tages, når der er brug for hjælp.

Hovedområderne i CMA – Security er:

  • Medarbejder-sikkerhed både indendørs og udendørs
  • Sikkerhed på skoler samt øvrige institutioner og lokaler
  • First level respons – action cards – notifications

CMA er en dynamisk og fleksibel platform, der med enkel aktivering advarer øjeblikkeligt og eventuelt lydløst om akutte situationer, der kræver omgående indsats og håndtering.

På basis af kriseberedskab og kortlægning danner platformen strukturerede, niveau-inddelte alarmerings- og evakueringsinstrukser, som sendes via SMS.

Implementering af CMA

Implementering af CMA sker med udgangspunkt i en systematisk gennemgang af processer, procedurer og ansvarsforhold – samt etablering af letforståelige instrukser, hvilket tilsammen sikrer, at krisehåndteringen virker, når følgende indtræffer:

BRAND | NATURKATASTROFER

Når katastrofen opdages, aktiveres alarmen via godkendte mobiltelefoner, eksisterende alarmtryk, trådløst eller APPs. Parallelt med aktivering af klassiske alarmfunktioner, sender CMA øjeblikkeligt besked til alle responsgrupper (med detaljerede instrukser) om evakuering, flugtveje og andre actions. Forvirring og panik reduceres til et minimum – og lokationen rømmes så effektivt som muligt.

TERROR | BOMBETRUSLER | SKOLESKYDERIER

Komplicerede situationer som terror, bombetrussel og skoleskyderi kræver alternative handlingsplaner, bl.a. at undgå unødvendig støj. Ved udløsning af en terroralarm vil CMA derfor sætte klassiske alarmfunktioner ud af spil. I stedet vil platformen lydløst alarmere alle responsgrupper om barrikadering. Det giver politi og beredskab optimale muligheder for lokalisering af gerningsmand og genetablering af sikkerheden.

Download

Nysgerrig efter at vide mere? ... kontakt os nu

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om mulighederne med CMA Security & Alerts, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står også gerne til rådighed for et uforpligtende møde.

Kontakt

allan-kroeyer1
Partner & Head of Concepts
Allan Krøyer

+45 21 46 48 91